When the moment :)
Bonjour. Welcome to my blog. Do follow :)| Dashboard | +Follow
10 Perkara Lelaki Tak Suka :)
Wednesday, 17 August 2011 | 8:45 pm | 0 Blackjack
1- CEPAT BERUBAH FIKIRAN
Hari isnin kamu suka kat si dia . Hari rabu kamu minat kat orang laen . Masuk hari jumaat kamu dah lupa name mamat yang hari isnin tu ! Perghh , gilaaa tuu . Kamu akan dinggap Playgirl :)

2- SUKA BANDINGKAN DIRI
Kalau si dia minat kat kamu , si dea takkan pandang kat awek lain , Percayalahh ! Takyalah susah nak promote orang lain kat mamat tu . Orang tu cantek laaa , awek nie lawa laaa . Yang penting Kamuu !!

3- BERCANGGAH PENDAPAT
Kalau si dea mintak pendapatt , jangan laa segan sangat nak menyatakan pendapat kamu tuu . Tapi , sebelum kemukan pendapat tu , pastikan dea berada dipihak mana . Jangan sampai menyinggung perasaan si dea :)

4- MUNGKIR JANJI
Kalauu dah berjanji jangan laaa sesekali lupaa cik kak oii ! Kalauu terlupaaa , percaya laaa si dea pasti akan rasa macam tak dihargai dan tak penting dalam hidup kamu .

5- RIAK
Kalauu kamu naik pangkat atau ape sekali ponn dan si dea pula memuji .Pastikan kamu tidak riak bertahun-tahun . Sebab takut nanti si dea rasa macam tak setaraf dengan kamu pulak kan !

6- BERKIRA SOAL BERAT BADAN
Kalau si dea order burger + ayam goreng 2 ketul + kentang besar + aiskrim + milkshake jangan larang atau tegur . Tak payah laaa nak cite pasal lemak , kolestrol bla bla bla semuaa tu sebab lelaki nie bab makan memang berkira !

7- PURA PURA TAK TAHU
Ini memang tak masuk akal langsung dan bengongg !! Takkan laa tak kenal langsung Rooney , Cristiano Ronaldo semata-mata nak jaga hatinya . Tak salahkan jika sesekali tunjuk kebijaksanaan kamu tu !

8- MALAS BUAT KEPUTUSAN
Si dea buntu dang ingan cadangan kamu ? "Entah lah i pon tak tauu!" Hello bangun dan cuba beri cadangan yang bernas kepada si dea . Si dea bukan tukang buat keputusan 24 jamm jeaa kak oii ! Bila sesekali kamu bagi cadangan bernas sure si dea akan bertambah sayang kat kamu !

9- KURANG SOPAN
Tanyalah mana mana lelaki , mesti meraka takkan pilih awek yang kurang sopan . Kalau ade sifat Hot Temper , cubalah belajar kontrol sifat tu . Ade sesetengah kekasih mungkin dah paham , so bolehlah bertolak ansur ! Tapi kalau yg tak boleh ? Errrr -,-

10- TAK MENGAKU KELEMAHAN
Sesekali kene mengaku kelemahan sendiri . Jangan dok kontrol ayu jeaaaa ! Lambat laun tebongkar gak , Percayalahh ! Kalau kamu mengaku kelemahan diri , si dea bukan anggap itu satu kecacatan tapi satu kelebihan kerana kamu sanggup mengaku kelemahan diri sendir . Percayalahhh :) 

Older PostNewer Post
Hello :)


Assalamualaikum and Hello. Beware of your mouth if you wanna judge me. I am a simple and easy to make friend. Hate anon and copypiggy! Thank you!


Tagboard


Navigation

Tutorials Links Entries