When the moment :)
Bonjour. Welcome to my blog. Do follow :)| Dashboard | +Follow
Belogg baruu :)
Monday, 15 August 2011 | 8:43 pm | 0 Blackjack
Haii haii dearest follow ! Jomm jalan jalan dekat belog ekin yg tak seberapa nieee . k first nak citeaa pasal belogg , wOahhh nie semuaa atas bantuann Aqyla Iglesias Thankss my dearest Babyyyyy :) Okayy then nak citeaaa lagi pasal puasaaa pulak . Maklumm laaaaaaaaaa lame tak updatee belogg kite nieee :] 
Puasaaa ? so far so good laaaa kan sebab maseh boleh tahann , tapi  kadangg kadang nampak adek adek kecik tu minom air woahh sedapp siott !! HAHA , macam budak kecik aku nieeee . Biasaaa laaa Umurrr baru nak jalan ke tujuh belass . Im still Young okayy :-> Haha jangan nak perasan ekin !! tahunn depan nak SPM pahamm !!! *emo apesal gileeee :p
Hariniiii gileeeeeeeeee sebabb melayann perangi 'Biyy Bell dengann 'Syuk Sajee !! Aduhh peningg kepaleeee . Dalaaa tgu bieyy bell lameeee pas tuhh Syuk lakk ajak makann , hahahaha :) Yess dapat kawan baruuu , sapeee ? Syukk lettewwwwwwwwwwwwww :p Sudahh Sudahh tak tahuu nak updateee ape , kbyeeee !!
Ilefchiuuuuuuuuuuuuuu Kawannnnnn :]


Older PostNewer Post
Hello :)


Assalamualaikum and Hello. Beware of your mouth if you wanna judge me. I am a simple and easy to make friend. Hate anon and copypiggy! Thank you!


Tagboard


Navigation

Tutorials Links Entries