When the moment :)
Bonjour. Welcome to my blog. Do follow :)| Dashboard | +Follow
fake selagi mampu ;]
Friday, 26 August 2011 | 8:32 pm | 0 Blackjack
Haii peeps ! tegok title ekin , bhahahaha nak citeaa pasal fake laaa niee . Moh leww kite baca same same yerr ;)  haihh laa BABYY RARA kauu tak payah laa nak buad muke tak besalah kan . Dahh fake tuh fake jewlaaa sayang uitt ! Ape kene dengan kau ek ? Aku tak paham laaa . Kauu fake org malaysiaaa jugak , sape sape ? EYFAA ZARUDIN ekhh ? Cukup cukup laaa kau nak menipuuu sampai aku ponn dah tekene kan >,< Ape laaa yang kau dapat kalau kau fake gmb eyfaa ? kfoineeeeeeeeee dea mmg lawa , comel ! tapi kau tu dah tak reti nak guna gamba sendiri ? Ouhh lupa , kauu bukan lawa mane kan --, kau stalker org guna fb WAWA CHOYY kannnnnnnnnnnnnn ? Fuhh apesal aku add kau tak approve . takut lettewwwwwwwwwww -,- Okayy nah tegok laaa gamba minah fake niee ;) 
*CLICK PHOTO KALAU NAK BESARKAN*
 WAWA CHOYY nie laa BABYY RARA ;]
Facebook dengan Blog dea yang fake tuuuuuuuuuu ;]

Okayyy nie laaaa EYFAA ZARUDIN tu ! see facebook dea siap ade mom n dad deaa lagi tuuuuuuuu :]


Older PostNewer Post
Hello :)


Assalamualaikum and Hello. Beware of your mouth if you wanna judge me. I am a simple and easy to make friend. Hate anon and copypiggy! Thank you!


Tagboard


Navigation

Tutorials Links Entries