When the moment :)
Bonjour. Welcome to my blog. Do follow :)| Dashboard | +Follow
♥ SAYANG KAMU ♥
Friday, 26 August 2011 | 4:06 pm | 0 Blackjack
*KLIK PHOTO TU KALAU NAK TEGOK LG BESAR*
Haii peeps ! Harini ekin tak sekolah , so ekin habeskan masa dengan membeloging dan berfacebooking :) Haha . Post ekin harini pasal classmate ekin semuaaaa except budak india ! Goshhh damn I HATE YOU ALL ;) kenapea ? sebabb ade laaa mangkuk tingkat sorg niee err suke usha bende bende pelik , muka dah macam perogol bersiri , aigoooo >,< Okayy malas nak citea pasal tu , rase saket hati sangatt kot . Nak citeaa pasal classmate ekin yg paleng best . Woahhh ekin rase ekin dah mula sayang korg sebab korg mmb THE BEST dalam class . Susahh senang semuaa same jeaaa kan ? Pejam celik pejam celik dah nak setahun kite semuaa satu kelas , buad jahat same same , memekak same same , semuaa same !! Tahunn depan kite semua nak exam besar kan , SPM weyyyyyyyyyyyyy ! Aiyoooo , cuak gileeee . Damn ILEFCHIUUUUUUUUUUU kat korang semuaaa , memmuuhhh 
RAJA NURDARWIZA AZREEN | AQYLA IGLESIAS | NURUL SYAHIRA CHOI | EZNIEZAM ABD | MEOR AMIR IZZUDIN | AMIR FARID | TAKASHI REL | FARADILLA ROZA | NAZMI RAZMAN | NUR FADHILAH | NUR HIDAYAH | FARAH SYAMIMI | TAN LAY CUAN | ACHAI | ENICAR | WAI LOON | AREPIT AFIQ | HAIQAL  

Older PostNewer Post
Hello :)


Assalamualaikum and Hello. Beware of your mouth if you wanna judge me. I am a simple and easy to make friend. Hate anon and copypiggy! Thank you!


Tagboard


Navigation

Tutorials Links Entries