When the moment :)
Bonjour. Welcome to my blog. Do follow :)| Dashboard | +Follow
♡ Selamat Hari Raya Kawan ♡
Tuesday, 23 August 2011 | 4:07 pm | 0 Blackjack
Haii dude ! tegok title ekin pasal ape , pasal rayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa laaaa siott ! amacamm puasaa ? Suree ade yg pontengg kan , boleh kerat jari laaa kalau ade yg puasa penuh !! Perempuann ade laa excuse , yang lelaki tu , ape laaa excuse korg ek ? tteeetttt , ituu yang kita tak tahuu kann :p Ekin nak wish Selamat Hari Raya Maap Zahir & Batinn buad semuaa mmbe febbi , class , jirann , semuaa laaa ! nanti ekin list pening nak baca pulakkan , bhahahahaha >,< Okayy sekarang nak mohon maap dekat semuaaa org yg kenal ekin kalau kalau ade buad salah dan silap kan . Maklum laaa ekin nie manusiaa biasaa , pasti buad silap samada nampak ataupun tak nampak ekk *apesal mcm skema jeaa ayat nie weyy ? Haha abaikan -,- Pleaseeeeeee maapkan laaa ekin tauu .. Ehhhh korang jangan lupaaa datang rumahh nanti , ade buad rumah terbukaaa . Tapi kalau pintu tertutup tu takde kat rumah lettewwwwwwwwwwwww :) Hihihihih !! okayy tak tahuu nak hupdateee ape bende lagii . Kbhoiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii , Ilefchiuuuuuuuuuuuuuu dude and dolls 


Older PostNewer Post
Hello :)


Assalamualaikum and Hello. Beware of your mouth if you wanna judge me. I am a simple and easy to make friend. Hate anon and copypiggy! Thank you!


Tagboard


Navigation

Tutorials Links Entries