When the moment :)
Bonjour. Welcome to my blog. Do follow :)| Dashboard | +Follow
Al-fatihah buat Ahmad Fakrul Shah :'[
Sunday, 16 October 2011 | 1:47 pm | 0 Blackjack
Al-fatihah buat insan tersayang sahabatku Ahmad Fakrul Shah :( Alhamdulillah semuaaa berjalann dengan lancar semasa arwah dikebumikan :[ Rasa macam tak percaya AFS pergi secepat nieee . Rasaaa mcm baruu semalam keluaaaa lepakk dengan dye . Allah SWT lebih sayangkan dye and tanak dye lagi terseksa dekad dunia nieeeeeeeeee :'[ berkat doaaa kawan-kawan dye hujan pun turun lepas dye dikebumikannn .
Arwah baik orangnyer , peramahh pulak tuuuuuu ! Semoga AFS ditempatkan di kalangan orang-orang beriman . Aku happy dapat tengok kau buad kali terakhir td tp tak lama sebab tak sampai hati tengok kauu >.< Ya Allah sesungguhnya Engkau maha pengampun , ampunkan dosa sahabatku di duniaa mu yg serba indah ini Ya Allah . Untuk kawan kawan halalkan jewlaaa makan minum , harta benda or ape ape yg mungkin dye tersengaja pkai :'[
Kiteorg semuaaa sayang kau sangat sangat Ahmad Fakrul Shah :'] *sorry no image available , sebab tanak nnt arwah terseksaaaaaaaaaaaa ! Kbyeeeeeee ^_^

Older PostNewer Post
Hello :)


Assalamualaikum and Hello. Beware of your mouth if you wanna judge me. I am a simple and easy to make friend. Hate anon and copypiggy! Thank you!


Tagboard


Navigation

Tutorials Links Entries