When the moment :)
Bonjour. Welcome to my blog. Do follow :)| Dashboard | +Follow
birthday gegirl ;)
Sunday, 2 October 2011 | 8:48 pm | 0 Blackjack
              
hi readers !! okay harini nak update pasal Farisya Azis sebab semalamm kiteorg semuaa sambut birthday dye : ) hahaaaaaaaaaa mulaa mulaa tuu malas nak pergi sebab dapat tahuu si Bodoh tuu nak datang jugak , haihh tak semangat aku nak pergi !! haha tapi si Bodoh tuuu tak dtg ponn , gilaaaa happy ; )
Mase kiteorg sampai tuuu org tengah makann jee pastuuu chaca ponn belum potong kek lagi , kesiann dyee party belumm mula dah kene spray ngan buihhh yg dye sendiri beli , bhahahahahahahhahaha :D kesiannn gilaaaaaaaaaaaa . pas setangah jam camtuu baru laa dye potong kek dye yg besarr tuuuu . 
Dye macamm tauu tauu jeee kiteorg nak baleng tepunggg , sbb si Gemok tuu laaaaa buad kantoi !! Bongok gilaaaa . Haihhh kene kejarrr ngan tepungg sampai hujung rumah yerr chaca , padann mukaa : ) mcm tuu laaa aku kene mase sambut birthday akuu ! kira okay kau tak kene telurr , mase aku kene saket gilaaaaaaaaaaaaa :((
k tak tahuuu nak kate ape bende lagy dahhhhhhhhhh !! kboi iloveyouuuuuuuuuuuu ^_^

Older PostNewer Post
Hello :)


Assalamualaikum and Hello. Beware of your mouth if you wanna judge me. I am a simple and easy to make friend. Hate anon and copypiggy! Thank you!


Tagboard


Navigation

Tutorials Links Entries