When the moment :)
Bonjour. Welcome to my blog. Do follow :)| Dashboard | +Follow
You are mine ♥
Thursday, 21 June 2012 | 9:33 pm | 0 Blackjack
16 Jun - Bukak facebook then teringat dekat Mohd Ikhbal . Masa tu dea tak onlinee . So try laaa chat dengan adek dea . Ekin tanyaa deq abg Ikhbal ade tak ?? Dia cakap ni dea masok wad . Ekin punn mula panic *tetibaa panic masa tuu :/ Adek dea cakap dea jatuh moto . Boleh tahan gak laa terok nyaa . Huaaa masaa tuu bapakk cuak ah . Macamm ape jeaa rase . After 10minit macam tu ekin offline sebab nak mandi semuaa --' Masuk bilik tibetibe dapat call dr adeq dea , masa tuu jantung rasa macam nak tumbang ingatkan ada apeape jadi :/ Lols rupanyaa dorangg kenekann ekin . Ikhbal tak excden pun , dea saje nak kenekan ekin ~.~ Haaaa masa tuu jugak laaa kantoi dengan diaa yang ekin still dayang dia even dah 3tahunn kiteorang break . Awesome kan perangai ekin ! Peace ^^VMalamm tu dia tak hentihenti tanyaa yang ekin sayang dia ke tak sampai ekin tak tahuu nak cakap ape dekat dia . Ergh sumpah segann kot . Bende tuu dah lamaaa berlalu and ekin still sayang dia :'3
17 Jun - Okayy masa ni kiteorang tak couple lagi pun . Just text macamm duludulu , ahahaha . Romantik lettuww :* Masingmasing bukak ceritaa lamaa and ingat balek masa kenal duluu . Diaa tanya bilaa ekin nak datang rumah semuaa jumpe mak dia . Hurm --' tak sedia lagi laaa . Lagipunn segann kot . Even dia dah banyak kali jumpe mama , ekin tetap segan nak jumpe dengan mak dia . Sengal gilaaa ekin ni :/ Then diaa tanye lagi dah 3tahunn pendam perasaan ni baru sekrang kantoi kan . Harharhar >.< Maluuuuuu nye itewww :p Harhar <3
18 Jun - Okayy tarikh ni kite orang start couple balek . Fiuuhh macam-macam perasaan ada masa tu . And harap sangat tak berpisah lagi dengan dia , hurmm :'( Takut hilang dia macam duluu . Diaa bukan yang pertama tapi aku harap dia yang terakhir . Dea baik , handsome , caring . K sayangg dia sangat-sangat ~~.


 Mohd Ikhbal 
Hey you are mine .
You will make it painful for me .
I want you forever and after . 
I love you day by day .

Older PostNewer Post
Hello :)


Assalamualaikum and Hello. Beware of your mouth if you wanna judge me. I am a simple and easy to make friend. Hate anon and copypiggy! Thank you!


Tagboard


Navigation

Tutorials Links Entries