When the moment :)
Bonjour. Welcome to my blog. Do follow :)| Dashboard | +Follow
Thank You :)
Friday, 6 July 2012 | 2:17 pm | 0 Blackjack
Helloooooooooo preeties and handsomee . Okay sebelum tuu nak cakap thank sangat dekat sesiapa yang datangg masa birthday party Ekinn tuu . Maaf laaa kalauu ada yang tak jemput ke , maybee terlepas pandang agaknya . Maklumm laaa excited nak sambut birthday , lagi-lagi tahun ni mama cakap tahunn last sambutt mama sponser . Lepas ni kalau nak buat support sendiri dengan kawan-kawan . Ahahaha :D #maaf jugak lambat update :/
So sekaranggg saya da 17tahunn . Belumm cukup besar lagi meh , perangai still macamm kanak-2 . Ahahahaha annoyingg kan ? Whateverr . Lols :/ Hurmm Ya Allah nak cakap ni Ekin bersyukur sangat sebab kene baling tepung je , takde telorr . Kalauuu ada hurmm taktahuu nak kata apa --' Okayy jom tengok gambarr ni . Adaa dua je punn -------->

        





Ya Allah mukaa sebelumm kene tepungg memang okay . Tengok bilaaa kene tepungg , sumpah annoying gilaaa :/ Hahaha omeykan hadiah ni . Thank Youuuuuu <3 <3 <3



Older PostNewer Post
Hello :)


Assalamualaikum and Hello. Beware of your mouth if you wanna judge me. I am a simple and easy to make friend. Hate anon and copypiggy! Thank you!


Tagboard


Navigation

Tutorials Links Entries