When the moment :)
Bonjour. Welcome to my blog. Do follow :)| Dashboard | +Follow
Happy :)
Saturday, 2 March 2013 | 12:42 am | 0 Blackjack
Rinduuu. Itu je mampu saya cakap. nakjumpa jauh, nasib baik esok balik. Kalau tak, beli ticket flight terbang g Penang. Haha. Yeaaaaay. Seriously tak tido malam ni sebab nak tunggu esok. Nvm mesti tido kalau dah mengantoks. Haha. Terima kasih buat group whatsapp dengan kak chaa. Happy layan dua ketul ni. Dengan teka teki, pantun bagai. Teka teki kak chaa susah nak mampuuuih. Semua jawapan salah. Mane punya teka teki entah kak chaa rembat.
Btw tadi pergi yogi. Kononnya nak beli air milo *memangbelipun*. Tetibaa jumpa kak chaa. Woahh ape lagi  membahan laaa cita dia. Hehe. Baca blog kak chaa tadi. Rindu katanyaaa. Atoto sweet laaaa. Jealous much.  Ingat esok ewe balik nak lepak sama2. Kak chaa pulok ade test isnin. Haaaaaa sedih. Ewe kata nak pergi sunway. Sorry gua tak ingat jalan. Even kak chaa dah bagi tahuu pun still takot. Kalau sesat mampus aku. Haha:P Nak ajak man sekali laa kalau pergi sunway. Nak sakat kak chaa bambam tuu. Biar dorang sweet sweet lagi. Mane tahuu getback. Alhamdulillah. 
Blog kak chaa sedih gila. Tahan iman je nak meleleh air mata. Kak chaa be strong okay. Kite orang saje nak buat kak chaa happy dengan perangai gila2 kita ni. Haha sengett. Btw petang tadi sebenarnya tetido. Haha sebab tu tak reply korang punya whatsapp. Kahkahkah. Padan muka korang. Mesti masing2 tunggu macam apa kan. Hahahahahahahahahhahaha :)
Dala malas nak type panjang2. Penat woi. Bye goodnight, assalamualaikum :*


♥ Kedingggg, Dedenduttt and Bambam 
XOXO,
EkinEncemm.

Older PostNewer Post
Hello :)


Assalamualaikum and Hello. Beware of your mouth if you wanna judge me. I am a simple and easy to make friend. Hate anon and copypiggy! Thank you!


Tagboard


Navigation

Tutorials Links Entries